Ladelogger

Ladeloggene ligger ikke ute på nettsiden til myWallbox, ei heller i Wallbox-appen

Du må koble Copper til internett for at statistikk om lading skal dukke opp i appen eller nettsiden til myWallbox.

Først sjekker du tilkoblingen til internett.

Hvis statistikken fremdeles ikke kommer opp, gjør du dette:

1. Let opp etter den nyeste versjonen av Coppers firmware, og sjekk at den er oppdatert.
  2. Slett Wallbox-appen fra telefonen og last ned appen på nytt før du tilkobler Copper gjennom Bluetooth slik at enheten synkroniserer med din egen telefon. Dette gjør det mulig for Copper å sende statistikken gjennom Bluetooth istedenfor internett.
  3. Tilbakestilling av lader. I Wallbox-appen går du til: Innstillinger > Avanserte alternativer > Start på nytt.