Ladelogs

Ladelogsene vises ikke på myWallbox-hjemmesiden eller i Wallbox-appen

For at ladestatistikkerne skal vises i appen eller på myWallbox-portalen, skal Copper være tilsluttet internettet.

Kontrollér først internetforbindelsen.

Hvis ladestatistikken stadig ikke vises, kan du gøre følgende:

1. Se efter den nyeste version af firmwaren i din Copper, og sørg for, at den er opdateret.
  2. Fjern Wallbox-appen fra din telefon, download appen igen, forbind til din Copper med Bluetooth, og lad enheden synkronisere med din telefon. Dette får Copperen til sende statistikken med Bluetooth i stedet for over internettet.
  3. Nulstil opladersystemet. I Wallbox-appen skal du gå til: Indstillinger > Avancerede indstillinger > Genstart.
Updated on 03/05/2021