Hur hanterar jag laddarnas priser i portalen?

De prisnivåer som du har definierat för lösningarna Betala per månad eller Betala per laddning är alla tillgängliga på ett och samma ställe i Betalningar. Därifrån kan du redigera eller radera dina nuvarande priser och skapa nya priser.

Du kan också enkelt få en snabb överblick över priset som används av en av dina laddare (“tilldelad”), dess namn, avgiftstyp etc.

Vilka prismodeller finns tillgängliga?

För alternativet Betala per laddning och Betala per månad kan du kan välja mellan tre betalningsmetoder att ta betalt från dina användare på baserat på rörliga avgifter:

• Tidsreservationsavgift (debiteras i pris — EUR*/timme)
  • Avgift för förbrukad energi (debiteras i pris — EUR*/kWh) – din laddare måste vara utrustad med en MID-mätare för att denna laddningsmetod ska kunna användas.
  • Laddningstidsavgift (debiteras i pris — EUR*/timme)

Utöver dessa rörliga avgifter, du kan lägga till en fast serviceavgift som gäller för alla användares laddningssessioner (kan liknas vid en upplåsningsavgift för laddaren).

*Valutan beror på konfigurationen av din Organisation.

Redigera priset

1. Logga in på myWallbox-portalen.
  2. Klicka på Betalningar i menyn till vänster.
  3. Klicka på knappen Redigera bredvid priset.
  4. Redigera informationen.
  5. Klicka på Spara.

Ditt pris har nu sparats.

Radera ett pris

1. Logga in på myWallbox-portalen.
  2. Klicka på Betalningar i menyn till vänster.
  3. Klicka på knappen Radera bredvid priset.
  4. I dialogrutan för validering klickar du på Radera för att bekräfta ditt val.

Priset har raderats.

Sätt ett nytt pris.

1. Logga in på myWallbox-portalen.
  2. Klicka på Betalningar i menyn till vänster.
  3. Klicka på knappen +Ange pris
  4. Ange prisinformation.
  5. Klicka på ”Spara”.

Ditt pris har skapats.

Updated on 15/02/2023