Hvordan administrere laderes faktureringssatser i portalen?

Faktureringssatsene som du angav for Pay per Month eller Pay per Charge-løsningene er alle tilgjengelige på ett sted, nemlig i Betalinger-området. Du kan redigere eller slette dine nåværende satser og opprette nye derfra.

Du kan også lett visualisere om en sats brukes av en av laderne dine (“tildelt”), navnet, avgiftstypen osv. på et øyeblikk.

Hvilke belastningsmetoder er tilgjengelige?

For Pay per Charge og Pay per Month-løsningene kan du velge mellom tre belastningsmetoder for å fakturere dine brukere basert på variable avgifter:

• Gebyr for tidsreservasjon (belastet i pris – EUR*/time)
  • Gebyr for forbrukt energi (belastet i pris – EUR*/kWh) – laderen din må være utstyrt med en MID-måler for å bruke denne belastningsmetoden.
  • Gebyr for ladetid (belastet i pris – EUR*/time)

På toppen av disse variable gebyrene kan du legge til et fast servicegebyr som vil gjelde for alle dine brukeres* lade-økter (dette kan sammenlignes med et gebyr for å låse opp laderen).

*Valutaen er avhengig av konfigurasjonen til din Organisasjon.

Redigering av en sats

1. Logg inn på myWallbox-Portalen.
  2. Klikk på Betalinger i venstre meny.
  3. Klikk på Rediger-knappen ved siden av satsen.
  4. Rediger informasjonen.
  5. Klikk på Lagre.

Satsen din er nå redigert.

Sletting av en sats

1. Logg inn på myWallbox-Portalen.
  2. Klikk på Betalinger i venstre meny.
  3. Klikk på Slett-knappen ved siden av satsen.
  4. I valideringsmodus, klikk Slett for å bekrefte ditt valg.

Satsen er nå slettet.

Sette opp en ny pris

1. Logg inn på myWallbox-Portalen.
  2. Klikk på Betalinger i venstre meny.
  3. Klikk på + Opprett sats-knappen.
  4. Angi informasjon om satsen.
  5. Klikk Lagre.

Din sats er nå lagret.

Updated on 31/01/2023