Hvordan gjenopprette firmware på din Pulsar

Dersom du opplever programvarefeil eller problemer med din Pulsar kan det være lurt å gjenopprette firmware.

Før du starter denne prosedyren og for å sørge for at gjenopprettelsesprosessen går som den skal, vennligst:

• Sørg for at smarttelefonen din har Bluetooth-tilkobling aktivert.
  • Sørg for at du har den nyeste versjonen av Wallbox-appen på telefonen ved å sjekke mobilens App Store eller Play Store.
  1. Åpne myWallbox-mobilappen og logg inn. Fyll inn brukernavn/passord hvis du ikke blir logget inn automatisk.

Credentials page

1. Velg lader når du har logget inn:

Pulsar screen
Chargers list

1. På laderskjermen trykk på tannhjul-ikonet forInnstillinger.

Settings screen

1. Klikk så på Installeringsalternativer.

Configuration screen

1. Trykk på Gjenopprett.

Charger version screen

1. Klikk på Gjenopprett for å starte gjenopprettelsesprosessen.

Restore screen

1. Gjenopprettelse er nå under behandling, vent til lastingsstolpen er fullført og meldingen «Din lader er gjenopprettet» dukker opp.

VIKTIG: Ikke forlat denne siden eller lukk appen, da dette vil avbryte oppdateringsprosessen og kan skade laderen din.

Restoration screen
Restoration completed

Updated on 21/07/2021