Hvordan oppdatere din laders programvare eksternt via portalen?

Det er viktig å holde laderen (laderne) din(e) oppdatert for å kunne dra nytte av en optimal opplevelse og for å få eventuelle bugs fikset. Du kan utføre eksterne programvareoppdateringer via myWallbox-portalen eller appen. Portalen er mer praktisk dersom du eier flere ladere og trenger å masseoppdatere dem.

For å utføre en programvareoppdatering, sørg for at laderen er tilkoplet internett (den tilgjengelige oppdateringsknappen i portalen vil kun vises ved siden av laderen dersom den er tilkoplet).

Forsikre deg om at kontakten ikke er plugget inn i bilen når du oppdaterer laderen din, da dette kan påvirke registreringen av økten og forstyrre oppdateringsprosessen.

1. Logg inn på myWallbox-Portalen.
  1. Klikk på Ladere.
  2. Dersom dine ladere venter på oppdateringer vil en melding vises med en invitasjon til å oppdatere.
  3. Klikk på “Oppdater alle ladere” for å oppdatere alle dine ladere på en gang. Du kan også oppdatere hver lader for seg ved å klikke på den ønskede laderen og klikke “Oppdater” på kontrollpanelet.
  4. Et dialogvindu med detaljer om oppdateringen vises. Klikk på “Oppdater” for å bekrefte og starte oppdateringsprosessen. Dersom du oppdaterer flere ladere kan du velge hvilke du ønsker å oppdatere.
  5. Laderens (ladernes) status endres til “Oppdaterer“, og oppdateringen begynner. Laderen vil være utilgjengelig for bruk mens den oppdateres.
  6. Når oppdateringen er fullført, vil laderstatusen returnere til sin forrige tilstand for å vise at oppdateringsprosessen er ferdig.

Vanlige spørsmål

Kan jeg avbryte en pågående oppdatering?
Når en oppdatering er startet er det ikke mulig å avbryte den. Avbryting av oppdateringsprosess kan føre til at laderen blir ubrukelig.
Hva skjer dersom en oppdatering feiler?
Du kan forsøke å utføre følgende feilsøkingstrinn:
– Sørg for at internett-tilkoplingen fungerer ordentlig og er stabil,
– Start laderen (laderne) på nytt,
– Prøv å starte oppdateringen igjen.

Ta kontakt med vår kundeservice for avansert feilsøking dersom du ikke får utført oppdateringen.