Sådan opdaterer du opladerens software via fjernadgang med portalen

Det er vigtigt at holde din(e) oplader(e) opdateret for at få en optimal oplevelse og rette eventuelle fejl. Du kan udføre fjernsoftwareopdateringer via myWallbox-portalen eller -appen. Portalen er mere praktisk, hvis du har flere opladere og skal opdatere dem på én gang.

For at udføre en softwareopdatering skal du sørge for, at opladeren er forbundet til internettet (det tilgængelige opdateringsikon på portalen vises kun ud for opladeren, hvis den er forbundet).

Sørg for, at ladepistolen ikke er tilsluttet til bilen, når du opdaterer opladeren, da dette kan bringe uorden i opladningsregistreringen og forstyrre opdateringsprocessen.

1. Log ind på myWallbox-portalen.
  1. Klik Opladere.
  2. Hvis dine opladere afventer opdateringer, vises en meddelelse, som inviterer dig til at opdatere.
  3. Klik på “Opdater alle opladere” for at opdatere alle dine opladere på en gang. Du kan også opdatere hver oplader individuelt ved at klikke på den ønskede oplader og klikke på “Opdater” på kontrolpanelet.
  4. Der vises en pop-op-meddelelse med oplysninger om opdateringen. Klik på “Opdater” for at bekræfte og starte opdateringsprocessen. Hvis du opdaterer flere opladere, kan du vælge, hvilke du vil opdatere.
  5. Opladerens status skifter til “Opdaterer“, og opdateringen starter. Opladeren kan ikke bruges, mens den opdaterer.
  6. Når opdateringen er fuldført, vender opladerens status tilbage til den tidligere tilstand for at angive, at opdateringsprocessen er færdig.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg annullere en igangværende opdatering?
Når først en opdatering er startet, er det ikke muligt at annullere den. Hvis en igangværende opdatering afbrydes, kan opladeren blive ubrugelig.
Hvad sker der, hvis opdateringen mislykkes?
Du kan prøve at udføre følgende fejlfindingstrin:
– Sørg for, at internetforbindelsen fungerer korrekt og er stabil,
– Genstart opladeren(e),
– Prøv at starte opdateringen igen.

Kontakt venligst vores kundeservice for avanceret fejlfinding, hvis du ikke kan udføre opdateringen.
Updated on 09/12/2022