Hvordan bruke en offentlig Wallbox-lader?

Du kan lade det elektriske kjøretøyet ditt med en offentlig Wallbox-lader ved å skanne den tilhørende QR-koden.

Som eier av en Wallbox-lader kan du konfigurere at ladepunktet ditt skal være tilgjengelig for alle brukere som er registrert med myWallbox-appen, ved hjelp av Pay per Charge-systemet.

1. For å starte en ladeøkt

1. Åpne myWallbox-appen. For å sikre at trinnene nedenfor går problemfritt: Kontroller at appen kjører den nyeste versjonen (du kan sjekke appversjonen i Play Store eller App Store).
  2. Logg inn på myWallbox-appen ved å fylle inn informasjonen din. Har du ikke konto enda? Du kan opprette en konto ved å følge denne artikkelen.
  3. Når du er innlogget, trykker du på Offentlig lading, og deretter på “Start belastning”-knappen.
  4.  Gi tilgang til kameraet på telefonen hvis du blir bedt om det.
  5. Skann QR-koden som er festet på laderen ved å rette den inn med boksen.
  6. Angi ladetiden for økten.
  7. Klikk på Fortsett.
  8. Velg din betalingsmetode.

Når du bruker Apple Pay eller Google Pay, vil Wallbox forhåndsautorisere 80,00 euro på kortet ditt. Så blir det eksakte beløpet reservert, og differansen refunderes på slutten av ladeøkten din.

1. Klikk på Bekreft.
  2. Kople kontakten til bilen din.

Ladeøkten begynner.

2. For å avslutte en ladeøkt

1. Åpne myWallbox-appen og kople fra ladekabelen ved å trykke på “End charge”-knappen.
  2. Kople fra kontakten og sett den tilbake i hylsteret.
  3. Vent til betalingsprosessen avsluttes.
  4. Ladingen er nå fullført.

Du har tilgang til alle fakturaene for ladeøktene dine ved å gå til Profil > Betalingsinfo>Betalinger.

Vanlige spørsmål

Jeg ble belastet med 80,00 euro for min ladeøkt selv om jeg ikke brukte dette beløpet. Hva skjedde?
Når du bruker Apple Pay eller Google Pay, forhåndsautoriserer Wallbox 80,00 euro på kortet ditt. Så blir det eksakte beløpet reservert, og differansen blir refundert. Refusjonen vises vanligvis umiddelbart, men det kan ta opptil 5 – 10 virkedager før den vises på kontoen din, avhengig av banken din.
Ladeøkten startet ikke, eller en feilmelding dukket opp. Hva skal jeg gjøre?
Trekk ut kontakten og prøv å starte ladeøkten på nytt for å løse problemet.
Updated on 03/08/2023