Sådan bruger du en offentlig Wallbox-oplader

Du kan oplade din elbil med en offentlig Wallbox-oplader ved at scanne QR-koden på opladeren.

Som ejer af en Wallbox kan du sætte dit ladepunkt op, så det er tilgængeligt for alle brugere, der er oprettet i myWallbox-appen ved at anvende Pay per Charge-systemet.

1. Sådan starter du en opladning

1. Åbn myWallbox-appen. For at sikre, at nedenstående kan udføres korrekt skal du sørge for, at din app har den nyeste tilgængelige version (se appversion i Play Store eller App Store).
  2. Log ind i myWallbox-appen med dine brugeroplysninger. Har du endnu ikke en konto? Du kan oprette en ved at følge denne artikel.
  3. Når du er logget ind, skal du trykke på Offentlig opladning og derefter på knappen “Start opladning“.
  4.  Tillad adgang til kameraet på din telefon, hvis den spørger.
  5. Scan QR-koden på opladeren ved at få den til at passe i rammen.
  6. Indstil ladetid.
  7. Klik på Fortsæt.
  8. Vælg betalingsmetode.

Når du bruger Apple Pay eller Google Pay, reserverer Wallbox 80,00 € på dit kort, og når det præcise beløb ligger fast, refunderes det reserverede beløb efter opladningen.

1. Klik på bekræft.
  2. Sæt ladepistolen i bilen.

Opladningen begynder.

2. Sådan afslutter du en opladning

1. Åbn myWallbox-appen, og lås ladepistolen op ved at trykke på knappen “Afslut opladning“.
  2. Afbryd stikket, og sæt det tilbage i holderen.
  3. Vent, indtil betalingen er afsluttet.
  4. Opladningen er nu afsluttet.

Du kan tilgå alle dine fakturaer for dine opladninger ved at gå til Profil > Betalingsinfo > Betalingsopkrævninger.

Ofte stillede spørgsmål

Jeg er blevet afregnet 80,00 € for min opladning, selv om jeg ikke brugte et så stort beløb. Hvad skyldes det?
Når du bruger Apple Pay eller Google Pay, reserverer Wallbox 80,00 € på dit kort, og når det præcise beløb ligger fast, refunderes det reserverede beløb. Tilbagebetalingen vises normalt med det samme, men det kan tage op til 5-10 hverdage at blive vist på din konto, afhængigt af din bank.
Opladningen startede ikke, eller der blev vist en fejlmeddelelse. Hvad kan jeg gøre?
Afbryd ladepistolen, og prøv at starte opladningen igen for at afhjælpe problemet.
Updated on 03/08/2023