Pulsar Pro – Productoverzicht

pulsarpro_visual

Pulsar Pro

Productoverzicht

De Pulsar Pro is ontworpen voor bedrijven en EV-bestuurders en is de nieuwe gedeelde laadoplossing die perfect past in appartementencomplexen, werkplekken en wagenparken. Het is een betrouwbare, toegankelijke lader voor gebruikers en een eenvoudig te beheren, kosteneffectieve oplossing voor beheerders en installateurs van laadpunten.

Pulsar Pro wordt geleverd met de volgende extra functies:

• Vooraf geconfigureerd 4G-gegevensplan
  • Interne vermogensmeter met een meetnauwkeurigheid van meer dan 98% (error <2%)
  • Compatibel met RFID, NFC en myWallbox-app & portal
  • Dynamic Power Sharing tot 100 opladers

Zodra je oplader is geïnstalleerd, kun je direct beginnen met het opladen van je elektrische voertuig. Maar om de intelligente functies van de oplader te gebruiken en hem optimaal te benutten, moet je hem koppelen aan de myWallbox-app. Volg onderstaande stappen om je oplader te koppelen aan onze app en hem in te stellen:

1. Download en installeer de myWallbox-app op je smartphone;
  2. Maak een myWallbox-account aan;
  3. Voeg je oplader toe aan je myWallbox-account;
  4. Verbind je oplader via Bluetooth of wifi (als je geen 4G-connectiviteit hebt),
  5. Stel het vermogen van je oplader in.

Nu dat je je oplader hebt ingesteld, heb je toegang tot alle functies: Creëer geprogrammeerde laadsessies; Start/pauzeer een lopende laadsessie; Beheer de Autolock van de oplader; en Raadpleeg de gegevens van de laadsessies.

• Wallbox geeft 3 jaar garantie op dit product tegen defecten in materialen en fabricagefouten vanaf de datum van aankoop.
  • Tijdens deze periode zal Wallbox naar eigen goeddunken elk defect product herstellen of vervangen zonder enige bijkomende kosten voor de eigenaar.
  • De garantie voor vervangingsproducten of herstelde onderdelen geldt enkel voor het niet vervallen gedeelte van de oorspronkelijke garantie of zes maanden, afhankelijk van welke periode het langst is.
  • Elk defect dat voortvloeit uit een ongeval, verkeerd gebruik, onjuist onderhoud of normale slijtage, valt niet onder de beperkte garantie.
  • Het vervangen of inbouwen van enig onderdeel door de klant wordt beschouwd als onjuist gebruik.
  • Behoudens voor zover toegestaan door de toepasselijke wetgeving, sluiten de voorwaarden van deze beperkte garantie de verplichte wettelijke rechten die van toepassing zijn op de verkoop van het product aan jou niet uit, en beperken of wijzigen deze niet. Als je denkt dat je product defect is, neem dan contact op met Wallbox voor instructies over waar je het naartoe moet sturen of brengen voor reparatie.

Software-updates

Tijdens de garantieperiode van de oplader voorziet Wallbox het apparaat van software-updates. De software-updates omvatten beveiligings- en belangrijke correcties om een probleemloze oplaadervaring voor de klanten te garanderen.

Om persoonlijke gegevens van je oplader te verwijderen, moet je deze terugzetten naar de fabrieksinstellingen. Gedetailleerde instructies vind je hier.

Enkele gerelateerde artikelen