Meldingen van de myWallbox-app in-/uitschakelen

De myWallbox-app kan pushmeldingen sturen om uw huidige laadsessie te volgen. U kunt deze meldingen op elk moment in- en uitschakelen door de volgende stappen te volgen:

1. Open de myWallbox-app.
  2. Log in op de myWallbox-app met uw inloggegevens, of meld u aan als u nog geen account hebt.
  3. Tik op Profiel.
  4. Tik op Meldingen.
  5. Kies de meldingen die u wilt in- of uitschakelen.
  6. Klik op Opslaan.

Beschrijvingen van meldingen

De app ondersteunt momenteel de volgende meldingen:

1. Uw laadsessie is voltooid: U ontvangt deze melding wanneer de huidige laadsessie is beëindigd. Om deze melding te ontvangen, moet u ervoor zorgen dat de EV-stekker nog op het voertuig aangesloten is.
  2. Uw openbare laadsessie is voltooid: U ontvangt deze melding wanneer de laadsessie op een openbare lader is beëindigd.
  3. Geplande sessie nadert: U ontvangt deze melding 10 minuten voor aanvang van uw geplande laadsessie en alleen als de EV-stekker niet is aangesloten op het voertuig. Als de EV-stekker is aangesloten, begint de laadsessie op de geplande tijd zonder een melding te verzenden.

De Copper,- Commander- en Quasar-families van laders zijn compatibel met de meldingsfunctie. Binnen de Pulsar-familie van laders kunnen alleen Pulsar Plus en Pulsar Max meldingen ontvangen (Pulsar biedt alleen Bluetooth-connectiviteit en kan daarom geen meldingen versturen).

Updated on 09/12/2022