Hvordan aktivere/deaktivere myWallbox-appens varsler?

myWallbox-appen kan sende push-varsler som hjelper deg til å følge med på din nåværende ladeøkt. Du kan aktivere eller deaktivere disse varslene når som helst ved å følge trinnene nedenfor:

1. Åpne myWallbox-appen.
  2. Logg inn på myWallbox-appen ved å fylle ut opplysningene dine, eller registrer deg hvis du ikke har en konto ennå.
  3. Trykk på Profil-ikonet.
  4. Trykk på Varsler.
  5. Velg varslene du ønsker å aktivere/deaktivere.
  6. Klikk på Lagre.

Beskrivelser av varslene

Appen støtter for øyeblikket følgende varsler:

1. Ladingen din er fullført: Du mottar denne varslingen når ladingen er fullført. For å motta denne varslingen, må du sørge for at kontakten fremdeles er koblet til bilen.
  2. Din offentlige lading er fullført: Du får denne varslingen når laderen din er fulladet på en offentlig plass.
  3. Timeplaner kommer snart: Du mottar denne meldingen 10 minutter innen den planlagte ladingen starter, men kun hvis EV-pluggen ikke er koblet til bilen. Hvis kontakten er tilkoblet, starter ladeøkten til planlagt tidspunkt uten at det sendes varsel.

Ladere i Copper, Commander og Quasar-familiene er kompatible med varselfunksjonen. I Pulsar-familien av ladere kan kun Pulsar Plus og Pulsar Max motta varsler (Pulsar tilbyr bare Bluetooth-tilkopling og kan derfor ikke sende varsler).