Stripe- en myWallbox-account koppelen om betalingen van gebruikers te ontvangen.

Om betalingen te ontvangen van de laadsessies van uw gebruikers, moet u een Stripe-account koppelen aan uw myWallbox-account.

U kunt een bestaande Stripe-account koppelen of een nieuwe aanmaken en die koppelen aan uw myWallbox-account, door de onderstaande stappen te volgen:

1. Log in op de myWallbox-portal door uw inloggegevens in te vullen, of meld u aan als u nog geen account hebt.
  2. Ga naar Betalingen.
  3. Klik op ‘Stripe koppelen‘. Als u al een Stripe-account hebt, kunt u die meteen koppelen aan uw Wallbox-account. Als u een account moet aanmaken, volg dan de stappen. U kunt dan daarna uw Stripe- en Wallbox-accounts koppelen.
  1. Voer uw Stripe-accountgegevens in en log in.
  2. Stripe stuurt u een verificatie-sms. Bevestig de ontvangen code.
  3. Kies ‘Maak een nieuw bedrijf aan‘ en klik op ‘Verder‘.
  4. Vul je bedrijfsgegevens in en klik op ‘Verder‘.
  5. Vul de gegevens van uw bedrijfsvertegenwoordiger in en klik op ‘Verder‘.
  6. Voeg een directeur toe, of klik op ‘Verder zonder directeuren‘ als dat voor uw geval niet relevant is.
  7. Voer de bankgegevens in die u voor betalingen gaat gebruiken. Klik op ‘Verder‘ om te valideren.
  8. Geef Klantondersteuningsgegevens aan, deze informatie zal zichtbaar zijn op de bonnen en facturen van uw gebruiker. Klik op ‘Verder‘ om te valideren.
  9. Controleer alle gegevens die u hebt verstrekt en klik op ‘Klaar‘ om te bevestigen.

U hebt uw Stripe- en Wallbox-account succesvol gekoppeld. U kunt nu betalingen ontvangen voor de laadsessies van uw gebruikers.

Updated on 29/11/2022