Hvordan lenke Stripe- og myWallbox-kontoene dine til hverandre, slik at du kan begynne å ta imot betaling fra brukerne?

For å motta betaling fra din brukers ladeøkter, må du lenke en Stripe-konto til din myWallbox-konto.

Du kan lenke en eksisterende Stripe-konto eller opprette en ny og lenke den til Wallbox-kontoen din ved å følge trinnene under:

1. Logg inn på myWallbox-portalen ved å fylle ut informasjonen din, eller registrer deg dersom du ikke har en konto ennå.
  2. Gå til Betalinger.
  3. Klikk “Koble til Stripe”. Hvis du allerede har en Stripe-konto, kan du koble den til Wallbox-kontoen din umiddelbart. Hvis du må opprette en konto først, følger du bare trinnene for å opprette konto. Du vil deretter kunne lenke til Stripe- og Wallbox-kontoene dine.
  1. Skriv inn Stripe-kontoinformasjonen din og logg deg inn.
  2. Stripe sender deg deretter en bekreftelses-SMS. Bekreft koden du har mottatt.
  3. Velg “Opprett en ny bedrift”, og klikk på “Fortsett”.
  4. Fyll ut informasjonen om bedriften din, og klikk på “Fortsett”.
  5. Fyll ut informasjonen om representanten for bedriften din, og klikk på “Fortsett”.
  6. Legg til en bestyrer, eller klikk på “Fortsett uten bestyrere” hvis det ikke er relevant for deg.
  7. Skriv inn informasjon om bankkontoen du kommer til å bruke til utbetalinger. Klikk på “Fortsett” for å bekrefte.
  8. Angi informasjon om Kundestøtte. Denne informasjonen vil vises på kvitteringene og fakturaene til brukeren din. Klikk på “Fortsett” for å bekrefte.
  9. Se gjennom all informasjonen du har oppgitt, og klikk på “Ferdig” for å bekrefte.

Du har nå koblet sammen Stripe og Wallbox-kontoen din. Du kan nå begynne å motta betalinger fra brukerne dine for ladeøktene deres.

Updated on 29/11/2022