Sådan sætter du dine Stripe- og myWallbox-konti op til at modtage brugerens betalinger

Du skal relatere en Stripe-konto til din myWallbox-konto for at kunne modtage betaling for dine brugeres opladninger.

Du kan relatere en eksisterende Stripe-konto eller oprette en ny og relatere den til din Wallbox-konto ved at udføre følgende trin:

1. Log på myWallbox-portalen ved at udfylde dine brugeroplysninger, eller opret dig , hvis du endnu ikke har en konto.
  2. Gå til Betalinger.
  3. Klik på “Tilslut Stripe“. Hvis du allerede har en Stripe-konto, kan du relatere den til din Wallbox-konto med det samme. Hvis du skal oprette en, skal du blot følge trinene. Du vil herefter kunne relatere dine Stripe- og Wallbox-konti.
  1. Indtast dine Stripe-kontooplysninger og log ind.
  2. Stripe sender dig en bekræftelses-sms. Bekræft den kode, du modtog.
  3. Vælg “Opret et nyt firma ” og klik på “Fortsæt“.
  4. Udfyld dine firmaoplysninger og klik på “Fortsæt“.
  5. Udfyld oplysninger om din firmarepræsentant og klik på “Fortsæt“.
  6. Tilføj en direktør eller klik på “Fortsæt uden direktører“, hvis det er irrelevant for din sag.
  7. Indtast de bankkontooplysninger, du vil bruge til betalinger. Klik på “Fortsæt” for at validere.
  8. Anfør kundesupportoplysninger. Disse oplysninger vil være synlige i din brugers kvitteringer og fakturaer. Klik på “Fortsæt” for at validere.
  9. Gennemgå alle de oplysninger, som du har afgivet, og klik på “Udført” for at bekræfte.

Du har nu relateret din Strip- og Wallbox-konto. Du kan nu begynde at modtage betalinger for dine brugeres opladninger.

Updated on 29/11/2022