Hur kopplar jag ihop mitt Stripe- och myWallbox-konto för att börja ta emot betalningar från användare?

För att ta betalt för användares laddningssessioner måste du länka ett Stripe-konto till ditt myWallbox-konto.

Du kan länka ett befintligt Stripe-konto eller skapa ett nytt konto och länka det till ditt Wallbox-konto genom att följa stegen nedan:

1. Logga in på myWallbox-portalen genom att fylla i dina uppgifter, eller registrera dig om du inte har ett konto ännu.
  2. Gå till Betalningar.
  3. Klicka på “Anslut Stripe“. Om du redan har ett Stripe-konto kan du koppla det till ditt Wallbox-konto direkt. Om du behöver skapa ett följer du bara stegen för hur du skapar ett konto. Därefter kan du länka dina Stripe- och Wallbox-konton.
  1. Ange dina inloggningsuppgifter för Stripe-kontot och logga in.
  2. Stripe kommer att skicka ett bekräftelse-SMS till dig. Bekräfta den mottagna koden.
  3. Välj “Registrera nytt företag” och klicka på “Fortsätt“.
  4. Fyll i dina företagsuppgifter och klicka på “Fortsätt“.
  5. Fyll i uppgifterna om din företagsrepresentant och klicka på “Fortsätt“.
  6. Lägg till en direktör, eller klicka på “Fortsätt utan direktörer” om det inte är relevant i ditt fall.
  7. Ange de bankkontouppgifter som du kommer att använda för utbetalningar. Klicka på “Fortsätt” för att bekräfta.
  8. Ange information om kundsupport, den här informationen kommer att vara synlig på användarens kvitton och fakturor. Klicka på “Fortsätt” för att bekräfta.
  9. Granska alla uppgifter som du har angett och klicka på “Slutför” för att bekräfta.

Du har nu länkat ditt Stripe- och Wallbox-konto. Du kan nu börja ta emot betalningar från dina användare för deras laddningssessioner.

Updated on 29/11/2022