Gebruikers registreren voor een Betalen-per-maand-abonnement

Wanneer u uw lader(s) hebt ingesteld met Betalen-per-maand, kunt u uw gebruikers registreren. Zodra zij het contract voor het Betalen-per-maand-abonnement – dat hen automatisch wordt toegestuurd – hebben geaccepteerd, kunnen zij uw Betalen-per-maand-laders gebruiken en maandelijks gefactureerd worden.

Volg de onderstaande stappen om gebruikers te registreren:

1. Log in op de myWallbox-portal.
  2. Klik op Gebruikers in het linkermenu. Als u nog geen gebruikers hebt toegevoegd, kunt u dit doen door de stappen in dit artikel te volgen.
  3. Klik op de gebruiker die u wilt aanmelden voor de maandelijkse facturatie.
  4. In het Betalen-per-maand-paneel schakelt u de knop in de AAN-positie.
  5. Klik op “Bevestigen” in het pop-upvenster dat verschijnt.
  6. De gebruiker ontvangt per e-mail een contract voor het Betalen-per-maand-abonnement.
  7. Zodra de gebruiker het contract accepteert, gaat het abonnement van start.

Om uw lader(s) te kunnen gebruiken, moet de gebruiker de myWallbox-app downloaden en een betaalmethode en factureringsgegevens invullen. Als u hulp nodig hebt uw gebruikers te tonen hoe zij de Betalen-per-maand-laders moeten gebruiken, volg dan de gedetailleerde stappen in dit artikel

Om een gebruiker af te melden, schakelt u de knop voor het Betalen-per-maand in de UIT-positie.

Updated on 09/12/2022