Registrera användare i abonnemanget Betala per månad

När du har konfigurerat din(a) laddare med funktionen Betala per månad är det dags att registrera dina användare. Så snart de accepterar abonnemangsavtalet för Betala per månad som automatiskt skickas till dem kan de använda din(a) laddare med Betala per månad och debiteras sen månadsvis.

Följ stegen nedan för att registrera användaren/användarna:

1. Logga in påmyWallbox portalen.
  2. Klicka på Användare i menyn till vänster. Om du inte har lagt till några användare ännu kan du lägga till dem genom att följa stegen i den här artikeln.
  3. Klicka på den användare som du vill registrera för månadsfakturering.
  4. I panelen för månadsabonnemanget Betala per månad ställer du in knappen i läget .
  5. Klicka på “Bekräfta” i popup-fönstret som visas.
  6. Användaren får ett abonnemangsavtal för Betala per månad via e-post.
  7. Så snart användaren godkänner avtalet aktiveras abonnemanget.

För att börja använda din(a) laddare måste användaren ladda ner myWallbox-appen och lägga till en betalningsmetod och betalningsuppgifter. Om du behöver hjälp med att få dina användare att börja använda dina laddare med Betala per månad kan du följa stegen i den här artikeln

Om du vill avregistrera en användare sätter du knappen för månadsbetalning i profilen till läget AV.