Tilmeld brugere til Betal pr. måned-abonnementet

Når du er færdig med at opsætte din(e) oplader(e) med Betal pr. måned, er det tid til at registrere brugerne. Så snart de accepterer kontrakten på Betal pr. måned-abonnementet, der automatisk sendes til dem, kan de bruge dine Betal pr. måned-opladere og blive faktureret månedligt.

Du kan registrere brugerne ved at følge trinnene nedenfor:

1. Log ind på myWallbox-portalen.
  2. Klik på Brugere i menuen til venstre. Hvis du ikke har tilføjet nogen brugere endnu, kan du tilføje dem ved at følge trinnene i denne artikel.
  3. Klik på den bruger, du ønsker at abonnere på den månedlige fakturering.
  4. I panelet Betal pr. måned-abonnement skal du indstille knappen til positionen ON.
  5. Klik på “Bekræft” i pop op-vinduet, der vises.
  6. Brugeren modtager en kontrakt på Betal pr. måned-abonnementet via e-mail.
  7. Så snart brugeren accepterer kontrakten, starter abonnementet.

For at begynde at bruge dine opladere skal brugeren downloade myWallbox-appen og tilføje en betalingsmetode og faktureringsoplysninger. Hvis du har brug for hjælp til at få dine brugere i gang med at bruge dine Betal pr. måned-opladere, skal du følge de detaljerede trin i denne artikel

For at afmelde en bruger skal du indstille Betal pr. måned-abonnementet for brugerens profil til positionen OFF.