Registrere brukere i Pay Per Month (Betal per måned)-abonnement

Når du er ferdig med å sette opp din(e) lader(e) med Pay Per Month, er det tid for å registrere dine brukere. Straks de aksepterer Pay Per Month-abonnementskontrakten som automatisk sendes dem, vil de kunne bruke din(e) Pay Per Month-lader(e) og bli fakturert månedlig.

For å registrere bruker(e), følg trinnene nedenfor:

1. Logg inn på myWallbox-portalen.
  2. Klikk på Brukere i venstre meny. Dersom du ikke har lagt til noen brukere enda kan du legge dem til ved å følge trinnene i denne artikkelen.
  3. Klikk på brukeren som du vil gjøre til abonnent på månedlig fakturering.
  4. I Pay Per Month-abonnementspanelet setter du knappen i -stilling.
  5. Klikk på “Valider” i dialogvinduet som vises.
  6. Brukeren mottar en kontrakt for Pay Per Month-abonnementet via e-post.
  7. Så snart brukeren aksepterer kontrakten vil abonnementet starte.

For å begynne å bruke din(e) lader(e), må brukeren laste ned myWallbox-appen og legge til en betalingsmetode og fakturainformasjon. Dersom du trenger hjelp med å få brukerne dine i gang med å bruke dine Pay Per Month-ladere, følg de detaljerte trinnene i denne artikkelen

For å avslutte en brukers abonnement slår du abonnementsknappen i deres Pay Per Month-profil over til AV-posisjonen.