Status-LED’er for Pulsar Max – farvernes betydning

Wallbox-opladere har et LED-lys, der afspejler deres aktuelle status og rapporterer eventuelle fejl. LED-lyset er synligt på forsiden af din oplader (se billederne i rullemenuerne nedenfor).

Farvekodningen er designet til at være enkel og intuitiv. Nedenfor finder du de definitioner, som svarer til hver farve, der kan vises.

LED’en vil matche farven på ladehjulet i myWallbox-appen, når den er tilsluttet til din oplader.

GENERELLE SIGNALER

TURKIS (LED blinker) – Planlagt opladning er klar
PMAX_BLACK_Turqcercles
Den planlagte opladning, du oprettede, er klar til start. Tilslut stikket til køretøjet for at starte opladningen.
MØRKEBLÅ (LED blinker langsomt) – Opladning er i gang

PMAX_BLACK_Blue_cercles
Din bil er forbundet til opladeren, og opladningen er i gang.
Når opladningen er fuldført, bliver LED-lyset turkis.
GUL – Oplader låst

PMAX_BLACK_YellowOpladeren er låst. Du skal låse den op for at starte en opladning. Kun foruddefinerede autoriserede brugere kan oplåse en oplader.
Husk, at hvis autolås er aktiveret, låses opladeren automatisk efter et par sekunder uden brugeraktivitet. Du kan få mere at vide om, hvordan du bruger låsesystemet til din oplader, i denne artikel.
HVID (LED tænder og slukker) – Oplader opdateres
PMAX_BLACK_White
Opladerens software opdateres. LED-lyset tændes og slukkes under opdateringsprocessen. Du kan følge opdateringsforløbet i myWallbox-appen Udfør ikke nogen handling, før softwareopdateringen er fuldført.
Du kan se denne artikel for at få yderligere hjælp til opdateringsprocessen.
GRØN (blinkende bevægelse) – Opstart
Din oplader er blevet tændt og starter op. Den grønne LED vil snart stoppe med at blinke og forblive stille, når opstartsprocessen er fuldført.
GRØN – Klar

Din oplader er tændt og klar til brug. LED’en vil forblive grøn, indtil du forbinder din bil eller slukker din lader.

FEJLSTATUS

Generel fejl

RØD (LED forbliver tændt i 30 sekunder) – “Fejl på sekundære”, sekundære opladere er forkert konfigureret

PMAX_BLACK_Red
Hvis du har Power Sharing installeret, og LED’en bliver rød og forbliver denne farve i 30 sekunder, er de sekundære oplader forkert konfigureret og kan ikke parres med din oplader. Du kan se Power Sharing-artiklen eller EMS-installationsvejledningen for at få flere oplysninger om korrekt konfiguration af sekundære opladere.
Hvis fejlen fortsætter, kan du gøre brug af fejlfindingssektionen i chatbotten og eventuelt kontakte Wallbox-kundeservice via den, hvis du ikke kan løse problemet.

Power Sharing-fejl

RØD (LED forbliver tændt i 30 sekunder) – “Fejl på sekundære”, sekundære opladere er forkert konfigureret

PMAX_BLACK_Red
Hvis du har Power Sharing installeret, og LED’en bliver rød og forbliver denne farve i 30 sekunder, er de sekundære oplader forkert konfigureret og kan ikke parres med din oplader. Du kan se Power Sharing-artiklen eller EMS-installationsvejledningen for at få flere oplysninger om korrekt konfiguration af sekundære opladere.
Hvis fejlen fortsætter, kan du gøre brug af fejlfindingssektionen i chatbotten og eventuelt kontakte Wallbox-kundeservice via den, hvis du ikke kan løse problemet.
GRØN/HVID/TURKIS (blinker skiftevis) – “Alene-tilstand”, primær oplader er forkert konfigureret
PMAX_BLACK_WhiteDin oplader kunne ikke blive parret med de sekundære opladere i dit strømdelingssystem. Denne fejl ligner den forrige fejl, “Sekundær oplader ikke parret”, men denne gang kommer fejlkonfigurationen fra den nuværende oplader (den primære) og ikke fra de sekundære.
Du kan se Power Sharing-artiklen eller EMS-installationsvejledningen for at få flere oplysninger om korrekt konfiguration af sekundære opladere.
Hvis fejlen fortsætter, kan du gøre brug af fejlfindingssektionen i chatbotten og eventuelt kontakte Wallbox-kundeservice via den, hvis du ikke kan løse problemet.

Power Boost-fejl

TURKIS (LED blinker) – Venter på strøm

PMAX_BLACK_Turqcercles
Din elbil afventer strømtildeling. Opladningen vil starte, når der er tilstrækkeligt med strøm på elnettet.
Du kan se Power Boost-artiklen eller EMS-installationsvejledningen for at få flere oplysninger om korrekt konfiguration af sekundære opladere.
Hvis fejlen fortsætter, kan du gøre brug af fejlfindingssektionen i chatbotten og eventuelt kontakte Wallbox-kundeservice via den, hvis du ikke kan løse problemet.
Updated on 22/09/2023