Utgivning den 12 juli 2021

• MyWallbox

Pulsar Plus Commander 2 Copper SB Quasar Pulsar Max Pulsar Pro

Wallbox is always committed to providing the best charging experience to all its customers. Therefore, we are continuously improving our products’ features. Following you will find a repository with all published release notes, with an explanation of all the updates performed.

Den här nya versionen ger förbättringar i myWallbox-portalen och myWallbox-appen.

Nedan finns de senaste programvaruversionerna för alla laddare och myWallbox-appen (iOS och Android).

De bör alltid hållas uppdaterade för att korrekt funktion ska kunna garanteras.

myWallbox-portal

• För superadministratörer. Om en användare som du försöker avregistrera från din månadsfaktureringsplan har obetalda räkningar, uppmanar ett popup-fönster att du kontrollerar räkningarna i en lista innan du avregistrerar användaren. Där kan du markera räkningen som betald när användaren har betalt den.
  • För administratörer. När du klickar på en användare kan du nu se dess RFID-nummer på fliken Användare i ett uppgivet fält.
  • Om du har åtkomst till flera platser kan du klicka på aktuell Plats överst till höger för att visa hela listan. Den förbättrade väljaren visar dig ytterligare detaljer som hjälper dig navigera genom olika platser.
  • Som en hjälp får du en tydlig vy över status för var och en av laddarna där vi justerat vissa färgkoder. I listan över Laddare och i varje laddarstation vet du omedelbart när en laddare väntar eller är schemalagd (ljusblå), laddar (blå), redo (grön), pausar (vit), laddas ur (rosa – endast för Quasar), fel (röd), frånkopplad (grå), och lås (gul).

myWallbox-appen

• Vi har uppdaterat kontaktnummer och e-postadresser, liksom arbetstider, i Hjälp & Support – se till att ta en titt om du behöver kontakta oss!
  • Det har aldrig varit enklare att uppdatera din laddares mjukvara och firmware. För att söka efter uppdateringar går du till Laddarinfo och klickar på Laddarversion. Där ser du om det finns en ny mjukvaru- eller firmware-version tillgänglig. Om det finns det klickar du på den nya versionen och följer stegen. Vi vägleder dig från början till slut.