Udgivelse fra den 12. juli 2021

Denne nye udgivelse tilbyder forbedringer af myWallbox-portalen og myWallbox-appen.

Nedenfor kan du se de seneste softwareversioner for alle opladere og myWallbox-appen (iOS og Android).

For at sikre at de fungerer korrekt, bedes du altid sørge for at de er opdaterede.

myWallbox-portal

• Til superadministratorer. Hvis en bruger, som du prøver at afmelde fra dit abonnement på Betal pr. måned, har ubetalte regninger, inviterer en pop-up dig til at gennemgå deres regninger på en liste, før du rent faktisk afmelder brugeren. Dér kan du markere regningen som betalt, når brugeren har gjort det.
  • For administratorer. Når du klikker på en bruger under fanen Bruger, kan du nu finde deres RFID-nummer i et dertil dedikeret felt.
  • Hvis du har adgang til flere Steder, kan du klikke på det nuværende Sted i øverste højre hjørne for at se hele listen. Dér vil den forbedrede udvælgelsesfunktion vise dig yderligere detaljer for at hjælpe dig med at navigere igennem de forskellige Steder.
  • For at hjælpe dig med at få et klart overblik over status på alle dine opladere, har vi tilpasset nogle farvekoder. På listen over Opladere og i afsnittet for hver oplader, kan du med det samme se, når en oplader venter eller er planlagt til at oplade (lyseblå), oplader (blå), klar (grøn), sat på pause (hvid), under afladning (lyserød – kun for Quasar), fejl (rød), ikke forbundet (grå) og låst (gul).

myWallbox-app

• Vi har opdateret kontaktnumre, e-mailadresser og åbningstider under Hjælp & Support—sørg for at tjekke det ud, hvis du har behov for at kontakte os.
  • Nu er det nemmere og mere ligetil at opdatere dine opladeres software og firmware. For at tjekke for opdateringer skal du gå til Information om oplader og klikke på Opladerversion. Dér kan du se, om der er en ny software- eller firmwareversion tilgængelig. Hvis der er, skal du klikke på den nye version og følge trinnene – vi guider dig fra start til slut.