Utgivelse 12. juli 2021

Gjelder for

• MyWallbox

Pulsar Plus Commander 2 Copper SB Quasar Pulsar Max Pulsar Pro

Wallbox is always committed to providing the best charging experience to all its customers. Therefore, we are continuously improving our products’ features. Following you will find a repository with all published release notes, with an explanation of all the updates performed.

Denne nye utgaven inneholder utvidelser av myWallbox-portalen og -appen.

Nedenfor finner du de nyeste programvareversjonene for alle ladere og myWallbox-appen (iOS og Android).

For å sikre god funksjonalitet, må du alltid holde dem oppdatert.

myWallbox Portal

• For superadministratorer. Dersom en bruker du forsøker å avslutte betal-per-måned abonnementet for har ubetalte fakturaer, vil en popup invitere deg til å gjennomgå fakturaene deres i listeformat før du avslutter abonnementet. Der kan du merke fakturaen som betalt når bruker har gjort dette.
  • For administratorer. Når du klikker på en bruker, kan du nå finne vedkommendes RFID-nummer i et særskilt felt i Bruker-fanen.
  • Hvis du har tilgang til flere felt, kan du klikke på gjeldende felt øverst til høyre for å se hele listen. Der vil den forbedrede velginnretningen vise deg mer informasjon for å hjelpe deg å navigere gjennom de ulike feltene.
  • For å hjelpe til med å gi et klart overblikk over status for hver av laderne dine, har vi justert noen av fargekodene. I listen over Ladere og i avsnittene for hver av laderne, vil du umiddelbart få beskjed om en lader venter eller er satt på tur (lyseblå), om lading pågår (blå), om den er klar (grønn), satt på pause (hvit), utlader (rosa – kun for Quasar), feil (rød), frakoblet (grå) eller låst (gul).

myWallbox-appen

• Vi har oppdatert kontaktnumre, e-postadresser og åpningstider i Hjelp og kundestøtte – sørg for at du tar en titt hvis du trenger å kontakte oss!
  • Oppdatering av din laders programvare og fastvare er nå enklere og klarere. For å sjekke for oppdateringer, gå til Laderinfo og klikk på Laderversjon. Der vil du se om det finnes en ny programvare- eller fastvareversjon tilgjengelig. Hvis det er det, klikk på den nye versjonen og følg stegene – vi vil veilede deg fra start til slutt.