OCPP aktiveringsmanual

OCPP är ett öppet och standardiserat protokoll för kommunikation mellan laddningsstationer och ett centralt system. Protokollet gör det möjligt för operatörer av laddningsstationer (CPO) att kontrollera och hantera laddare, lägga till auktoriserade användare och se pågående transaktioner på distans.

Alla Wallbox-laddare är OCPP-kompatibla och kan hanteras via den OCPP-lösning du väljer. Se OCPP aktiveringsmanual nedan för ytterligare information om hur du använder Wallbox-laddare med en OCPP-lösning.

[elementor-template id="1022"]
Updated on 05/09/2022

Article Attachments