OCPP-aktiveringsvejledning

OCPP er en åben og standardiseret protokol, der anvendes til at kommunikere mellem ladestationer og et centralt system. Dette gør det muligt for operatører af ladestationer, eller Charging Points Operators (CPO), at styre og administrere opladere, tilføje autoriserede brugere og se igangværende transaktioner på afstand.

Wallbox-opladere er OCPP-aktiveret og kan administreres via enhver OCPP-løsning, du måtte vælge. For yderligere hjælp til, hvordan du skal anvende Wallbox-opladere med en OCPP-løsning, henvises til OCPP-aktiveringsvejledningen nedenfor.

[elementor-template id="1022"]
Updated on 05/09/2022

Article Attachments