OCPP-aktiveringsmanual

OCPP er en åpen og standardisert protokoll som brukes til å kommunisere mellom ladepunkter og et sentralt system. Denne protokollen gjør det mulig for ladestasjonsprogrammet (CPO) å kontrollere og administrere ladere, legge til autoriserte brukere og fjernovervåke pågående transaksjoner.

Wallbox-laderne er klargjort for OCPP og kan administreres gjennom en hvilken som helst OCPP-løsning som du velger. Se OCPP-aktiveringsmanualen under for ytterligere hjelp med bruken av Wallbox-ladere sammen med en OCPP-løsning.

[elementor-template id="1022"]
Updated on 05/09/2022

Article Attachments