Akademiskt Lärcentrum

Välkommen! Du är på rätt plats för att lära dig! Kom och upptäck intressant och omfattande innehåll för att bli expert på Wallbox-produkter och energilösningar.

Vill du veta mer om våra produkter?

Wallbox Academy erbjuder dig högkvalitativa kurser som uppfyller dina specifika utbildningsbehov som installatör eller säljare.

Kom och lär dig tillsammans med oss!

Kurser

Hur man gör

För att börja lära dig, skapa ett konto.

1. Klicka på “Skapa ett nytt konto“.
  2. Läs sekretesspolicyn noggrant och klicka sedan på “Skicka“.
  3. Fyll i formuläret med dina personuppgifter. Kom ihåg att ange vilken roll du har genom att välja:
      • “Jag installerar”.
      • “Jag installerar och säljer”
      • “Jag säljer”

Kontrollera att uppgifterna är korrekta innan du skickar in begäran.

1. Klicka på “Begär konto”. Ett e-postmeddelande kommer att skickas till den angivna adressen.
  2. Öppna e-postmeddelandet och klicka sedan på länken för att verifiera ditt konto.
  3. Grattis! Du har framgångsrikt registrerat dig på ditt konto.

Om du har några problem, vänligen kontakta [email protected].

När du har registrerat dig, ange ditt användarnamn och lösenord för att logga in.

Om du har problem kan du försöka återställa lösenordet genom att klicka på Glömt användarnamn eller lösenord?“.

Du är nu inloggad!

1. Klicka på “START A COURSE” (starta en kurs).
  2. Klicka på den utbildning du vill anmäla dig till.
  3. Klicka på “Anmäl mig“.
  4. Välj det kapitel du vill börja med.
    Vi rekommenderar att du tar kursen från början till slut.
  5. Låt oss slutligen veta om din erfarenhet genom att betygsätta kursen.