Välkommen till Wallbox Support

Bläddra igenom våra Vanliga frågor för att hitta svar på dessa.

Så här kopplar du bort en laddare via portalen:

Du kan när som helst koppla bort dina laddare via myWallbox-appen eller portalen.

Du behöver behörighet som administratör eller superadministratör för att koppla bort en laddare.

  1. Logga in på ditt konto på myWallbox-portalen.
  2. Gå till Laddare.
  3. Klicka på papperskorgssymbolen bredvid laddaren som du vill koppla bort.
  4. Klicka på Radera i den bekräftelsebegäran som visas för att aktivera åtgärden.

Din laddare är nu bortkopplad.

Updated on 21/04/2022

Was this article helpful?