Hvordan oppretter og tilordner du en Pay per Month-faktureringssats til laderen/laderne din/dine?

Hvis du vil konfigurere laderen/laderne din/dine for Pay per Month-faktureringsløsningen, må du opprette faktureringssatser og tilordne dem til laderen din for å starte å fakturere brukerne dine.

For å kunne opprette en sats, må du være logget på som superadmin for området, ha et aktivt abonnement for en myWallbox Business-plan og ha en Stripe-konto koblet til Wallbox-kontoen din

For den månedlige faktureringsløsningen, akkurat som for Pay per Charge-alternativet, kan du velge mellom tre belastningsmetoder basert på variable gebyrer:

• Gebyr for ladetid (belastet i pris – EUR*/time)
  • Gebyr for forbrukt energi (belastet i pris – EUR*/kWh) – laderen din må være utstyrt med en MID-måler for å bruke denne belastningsmetoden.
  • Gebyr for tidsreservasjon (belastet i pris – EUR*/time)

På toppen av disse variable gebyrene kan du legge til et fast servicegebyr som vil gjelde for alle dine brukeres* lade-økter (dette kan sammenlignes med et gebyr for å låse opp laderen).

*Valutaen avhenger av konfigurasjonen av stedet ditt.

Opprette og tilordne en Pay per Month-faktureringssats

Følg trinnene nedenfor for å opprette og tilordne en sats til laderen/laderne din/dine:

1. Logg inn på myWallbox-portalen.
  2. Gå til Ladere.
  3. Velg laderen du vil gi en faktureringssats til.
  4. Klikk på Betalingsinnstillinger.
  5. Aktiver Gjestetilgang-alternativet.
  6. (Anbefalt) Du kan også angi Automatisk-låsebeskyttelsestid herfra, dette alternativet vil automatisk låse laderen din etter en gitt tid for å beskytte den fra uautorisert bruk.
  7. Slå på veksleknappen for Pay per Month og klikk på rullegardinmenyen Satser.
  8. Klikk på Opprett ny sats og du vil bli omdirigert til siden for Sats-opprettelse.
  9. Navngi og konfigurer din nye sats.
  10. Klikk på Lagre.
  11. Prisen er nå tilordnet laderen/laderne din/dine og stedet/stedene ditt/dine.

Administrere satsene dine

Som nevnt i de forrige trinnene, kan du administrere alle satsene dine fullt ut via det dedikerte området Betalinger > Satser.

Her kan du på et øyeblikk se alle satsene dine, egenskapene deres (variabel gebyrtype, pris, …) og kontrollere om de er tilordnet. Du kan også opprette nye satser, slette dem eller endre dem direkte fra dette området.

Updated on 21/04/2022