Hvordan invitere nye brukere til å bruke laderen(e) din(e)?

Du kan dele alle Wallbox-ladere med brukere som du velger ut. For å dele laderen din må du først legge dem til som autoriserte profiler gjennom myWallbox-portalen.

Brukeradministrering er kun tilgjengelig fra myWallbox-portalen.

For å legge til en bruker, logger du inn på myWallbox-portalen som Super-admin og følger trinnene under.

1. Når du har logget inn, klikk på “Brukere”.
  2. Klikk på “Inviter brukere”-knappen øverst i høyre hjørne.
  3. Skriv inn e-postadressen til den nye brukeren. Du kan også oppgi RFID-kortnumrene til brukeren, hvis du har det. Klikk på “Legg til en ny bruker” hvis du har behov for å legge til flere personer samtidig.
  4. [Bulk import]Hvis du har behov for å invitere et stort antall brukere samtidig, kan du laste ned og fylle ut CSV-malen vår og importere den.
  5. Klikk på Fortsett.
  6. Definer brukerrollen, og trykk på Fortsett.
  7. Velg tildelingsmetoden for lader, og klikk på Fortsett.
  8. Tildel laderen(e) til den nye brukeren(e) og klikk på Fortsett.
  9. Bestem om brukeren skal ha tilgang via gratis eller betalt abonnement. Klikk på Fortsett.
  10. En automatisk invitasjons-e-post med en oppsummering av informasjonen som er angitt tidligere, er sendt til din(e) nye bruker(e).

Når den nye brukeren godtar invitasjonen mottatt via e-post, kobles brukeren opp mot denne laderen.

Du kan sende invitasjons-e-posten på nytt hvis brukeren ikke har fått den. Gå til Brukere > Velg brukeren > Klikk Send på nytt.