Hvordan opretter og tildeler du en Betal pr. måned-faktureringstakst til din(e) lader(e)?

For at konfigurere din(e) lader(e) til Betal pr. måned-faktureringsløsningen skal du oprette faktureringstakster og tildele dem til din lader for at begynde fakturering af dine brugere.

For at kunne oprette en takst skal du være logget på som Superadmin af pladsen, have et myWallbox Business abonnement og have en Stripe-konto knyttet til din Wallbox-konto.

For den månedlige faktureringsløsning kan du, ligesom med Betal pr. opladning-løsningen, vælge mellem tre opladningsmetoder baseret på varierende gebyrer:

• Gebyr for opladningstid (opladet til pris — EUR*/time)
  • Gebyr for forbrugt energi (opladet til pris — EUR*/kWh) – din lader skal være udstyret med en MID-måler for at kunne anvende denne opladningsmetode.
  • Tidsreservationsgebyr (opladet til pris — EUR*/time)

Oven i disse varierende gebyrer kan du tilføje et fast servicegebyr, der vil gælde for alle dine brugeres opladninger (dette kan sammenlignes med et gebyr for oplåsning af lader).

*Valutaen afhænger af konfigurationen af din plads.

Oprettelse og tildeling af en Betal pr. måned-faktureringstakst

Følg nedenstående trin for at oprette og tildele en takst til din(e) lader(e):

1. Log ind på myWallbox-portalen.
  2. Gå til Ladere.
  3. Vælg den lader, du vil give en faktureringstakst.
  4. Klik på Betalingsindstillinger.
  5. Aktivér Gæsteadgang-muligheden.
  6. (Anbefalet) Du kan også indstille tidsbeskyttelsen med autolås herfra, denne indstilling vil automatisk låse din lader efter et bestemt tidsrum for at beskytte den mod uautoriseret brug.
  7. Slå til/fra-knappen til for Betal pr. måned, og klik på rullemenuen Takster.
  8. Klik på Opret en ny takst og du bliver sendt videre til siden til oprettelse af taksten.
  9. Navngiv og konfigurér din nye takst.
  10. Klik på Gem.
  11. Din takst er nu tildelt din(e) lader(e)/placering(er).

Administration af dine takster

Som nævnt i de foregående trin kan du fuldt ud administrere alle dine takster via det dedikerede område for Betalinger > Takster.

Her kan du se alle dine takster, deres egenskaber (variabel gebyrtype, pris, …) og tjekke, om de er tildelt på bare et øjeblik. Du kan også oprette nye takster, slette dem eller ændre dem direkte fra dette område.

Updated on 21/04/2022