Vrijgave van 30 augustus-2022

Applicable To

• MyWallbox

Pulsar Plus Commander 2 Copper SB Quasar Pulsar Max Pulsar Pro

Wallbox is always committed to providing the best charging experience to all its customers. Therefore, we are continuously improving our products’ features. Following you will find a repository with all published release notes, with an explanation of all the updates performed.

Deze nieuwe release verbetert de myWallbox app en Portal.

Hieronder vind je de nieuwste softwareversies van de myWallbox-app (iOS en Android). Houd ze altijd geüpdatet, om de juiste functionaliteit te garanderen.

myWallbox-portaal

• De nieuwe flow die we hebben ontwikkeld maakt het nog makkelijker om nieuwe gebruikers uit te nodigen. Een modaal venster leidt je door alle stappen die nodig zijn om het proces te voltooien. Je kunt nu gebruikers in bulk uitnodigen door een CSV-bestand te vullen (sjabloon beschikbaar in de Portal).
  • Als je op de laderpagina op een lader klikt, zie je een nieuw tabblad Instellingen, waar de informatie over de lader wordt gecentraliseerd zodat je alle instellingen van de lader op één plek kunt bewerken en beheren.
  • We hebben wat kleine problemen opgelost.

myWallbox app

• Onze nieuwste app-versie verbetert de manier waarop we verbinding maken met je oplader. Daarnaast hebben we enkele nieuwe probleemoplossingen toegevoegd voor het geval deze verbinding mislukt en hebben we de feedback tijdens dit proces vergroot.
  • Voor Android-gebruikers moet je alle Pay per Charge-sessies vooraf autoriseren, wat onbetaalde problemen voor opladers voorkomt.
  • We hebben ook wat kleine bugs gerepareerd.