Utgivelse 30. august 2022

Denne nye versjonen forbedrer Wallbox og -portalen.

Nedenfor finner du de nyeste programvareversjonene av Wallbox-appen (iOS og Android). For å sikre god funksjonalitet, må du alltid holde den oppdatert.

Wallbox portal

• Den nye flyten vi har utviklet, gjør det enda enklere å invitere nye brukere. Et modalvindu vil veilede deg gjennom alle trinnene som trengs for å fullføre prosessen. Du kan nå invitere brukere i bulk ved å fylle ut en CSV-fil (mal tilgjengelig i portalen).
  • Når du klikker på en lader på siden for ladere, finner du en ny Innstillinger-fane der laderinformasjonen er samlet, slik at du kan redigere og administrere alle laderinnstillingene på ett sted.
  • Vi har løst noen mindre problemer.

Wallbox

• Den nyeste appversjonen vår forbedrer måten vi kobler oss til laderen på. I tillegg har vi lagt til noe ny feilsøking i tilfelle tilkoblingen mislykkes, og vi har økt tilbakemeldingen som gis under denne prosessen.
  • For Android-brukere må du forhåndsgodkjenne alle Pay per Charge-økter, noe som forhindrer ubetalte problemer for ladereiere.
  • Vi har også utført noen mindre feilrettinger.