Utgivelse 30. august 2022

Gjelder for

• MyWallbox

Pulsar Plus Commander 2 Copper SB Quasar Pulsar Max Pulsar Pro

Wallbox is always committed to providing the best charging experience to all its customers. Therefore, we are continuously improving our products’ features. Following you will find a repository with all published release notes, with an explanation of all the updates performed.

Denne nye versjonen forbedrer myWallbox og -portalen.

Nedenfor finner du de nyeste programvareversjonene av myWallbox-appen (iOS og Android). For å sikre god funksjonalitet, må du alltid holde den oppdatert.

myWallbox Portal

• Den nye flyten vi har utviklet, gjør det enda enklere å invitere nye brukere. Et modalvindu vil veilede deg gjennom alle trinnene som trengs for å fullføre prosessen. Du kan nå invitere brukere i bulk ved å fylle ut en CSV-fil (mal tilgjengelig i portalen).
  • Når du klikker på en lader på siden for ladere, finner du en ny Innstillinger-fane der laderinformasjonen er samlet, slik at du kan redigere og administrere alle laderinnstillingene på ett sted.
  • Vi har løst noen mindre problemer.

myWallbox

• Den nyeste appversjonen vår forbedrer måten vi kobler oss til laderen på. I tillegg har vi lagt til noe ny feilsøking i tilfelle tilkoblingen mislykkes, og vi har økt tilbakemeldingen som gis under denne prosessen.
  • For Android-brukere må du forhåndsgodkjenne alle Pay per Charge-økter, noe som forhindrer ubetalte problemer for ladereiere.
  • Vi har også utført noen mindre feilrettinger.