Udgivet den 30. august 2022

• MyWallbox

Pulsar Plus Commander 2 Copper SB Quasar Pulsar Max Pulsar Pro

Wallbox is always committed to providing the best charging experience to all its customers. Therefore, we are continuously improving our products’ features. Following you will find a repository with all published release notes, with an explanation of all the updates performed.

Denne nye version forbedrer myWallbox og -portalen.

Nedenfor findes de nyeste softwareversioner af myWallbox-appen (iOS og Android). For at sikre korrekt funktionalitet bedes du sørge for, at den altid er opdateret.

myWallbox Portal

• Det nye flow, vi har udviklet, gør det endnu nemmere at invitere nye brugere. Et modalvindue vil guide dig gennem alle de trin, der er nødvendige for at fuldføre processen. Du kan nu invitere brugere i massevis ved at udfylde en CSV-fil (skabelon tilgængelig i portalen).
  • Når du klikker på en oplader på siden med opladere, finder du en ny fane med indstillinger, hvor opladeroplysningerne er centraliseret, så du kan redigere og administrere alle opladerindstillinger på ét sted.
  • Vi har rettet nogle mindre problemer.

myWallbox

• Vores seneste app-version forbedrer den måde, vi opretter forbindelse til din oplader på. Derudover har vi tilføjet noget ny fejlfinding i tilfælde af, at denne forbindelse fejler, og øget den feedback, der gives under denne proces.
  • For Android-brugere skal du forhåndsgodkende alle Pay per Charge-sessioner, hvilket forhindrer ubetalte problemer for ejere af opladere.
  • Vi har også foretaget nogle mindre fejlrettelser.