Release van 3 maart 2022

Deze nieuwe release bevat verbeteringen voor de Wallbox-app.

Hieronder vind je de nieuwste softwareversies van de Wallbox-app (iOS en Android). Houd ze altijd geüpdatet, om de juiste functionaliteit te garanderen.

Wallbox portal

• De eerste bètatestbedrijven zullen tarieven kunnen instellen op basis van energiegebruik en tijdgebruik voor Pay per Charge, zodat EV-rijders een verbeterde gebruikerservaring zullen hebben door deze nieuwe tarieven voor achteraf betalen te gebruiken.
  • Bedrijven hebben nu een betere gebruikerservaring tijdens het configureren van de betalingsinstellingen. Een duidelijkere pagina helpt je om jouw configuratie gemakkelijk in te stellen.

Wallbox-app

• We hebben een paar kleine fouten verholpen.