Utgiven 3 mars 2022

Denna nya utgåva ger förbättringar av Wallbox-appen.

Nedan finns de senaste versionerna av Wallbox-appen (iOS och Android). Håll appen uppdaterad för att vi ska kunna garantera korrekt funktionalitet.

Wallbox portal

• De första betatestningsföretagen kommer att kunna ställa in priser baserat på energiförbrukning och tidsförbrukning för Betala per laddning, så att elbilsförare får en förbättrad användarupplevelse genom att använda dessa nya efter betalning-priser.
  • Företag kommer nu att få en bättre användarupplevelse när de konfigurerar betalningsinställningarna. Tydligare sida hjälper dig att enkelt ställa in din konfiguration.

Wallbox-appen

• Vi har korrigerat några mindre fel.