Utgivelse 3. mars 2022

Denne nye versjonen gjør myWallbox-appen bedre.

Nedenfor finner du de nyeste programvareversjonene av myWallbox-appen (iOS og Android). For å sikre god funksjonalitet, må du alltid holde den oppdatert.

myWallbox portal

• De første betatestende bedriftene vil kunne konfigurere priser basert på energiforbruk og tidsforbruk for Pay per Charge (Betaling per lading), slik at elbilsjåfører får en forbedret brukererfaring ved å bruke disse nye etterbetalingssatsene.
  • Bedrifter vil nå ha en bedre brukererfaring når de konfigurerer betalingsinnstillingene. Tydeligere side hjelper deg med å sette opp konfigurasjonen din enkelt.

myWallbox-app

• Vi har fikset noen mindre programfeil.