Utgivelse 3. mars 2022

• MyWallbox

Pulsar Plus Commander 2 Copper SB Quasar Pulsar Max Pulsar Pro

Wallbox is always committed to providing the best charging experience to all its customers. Therefore, we are continuously improving our products’ features. Following you will find a repository with all published release notes, with an explanation of all the updates performed.

Denne nye versjonen gjør myWallbox-appen bedre.

Nedenfor finner du de nyeste programvareversjonene av myWallbox-appen (iOS og Android). For å sikre god funksjonalitet, må du alltid holde den oppdatert.

myWallbox portal

• De første betatestende bedriftene vil kunne konfigurere priser basert på energiforbruk og tidsforbruk for Pay per Charge (Betaling per lading), slik at elbilsjåfører får en forbedret brukererfaring ved å bruke disse nye etterbetalingssatsene.
  • Bedrifter vil nå ha en bedre brukererfaring når de konfigurerer betalingsinnstillingene. Tydeligere side hjelper deg med å sette opp konfigurasjonen din enkelt.

myWallbox-app

• Vi har fikset noen mindre programfeil.