Udgivelse fra 3. marts 2022

• MyWallbox

Pulsar Plus Commander 2 Copper SB Quasar Pulsar Max Pulsar Pro

Wallbox is always committed to providing the best charging experience to all its customers. Therefore, we are continuously improving our products’ features. Following you will find a repository with all published release notes, with an explanation of all the updates performed.

Denne nye udgivelse giver forbedringer af myWallbox-appen.

Nedenfor findes de nyeste softwareversioner af myWallbox-appen (iOS og Android). For at sikre korrekt funktionalitet bedes du sørge for, at den altid er opdateret.

myWallbox-portal

• Først vil virksomheder, der deltager i betatesten, få mulighed for at indstille satser baseret på energiforbrug og tidsforbrug for betaling pr. opladning, så EV-førere vil få en forbedret brugeroplevelse ved at benytte disse nye satser efter betaling.
  • Virksomheder vil nu få en bedre brugeroplevelse i forbindelse med opsætning af betalingsindstillingerne. En mere overskuelig side vil gør det nemt for dig at opsætte din konfiguration.

myWallbox-app

• Vi har løst nogle mindre softwarefejl.