Welkom bij Wallbox Support

Blader door onze FAQ’s om antwoorden te vinden op veelgestelde vragen.

Release van 10 maart, 2021

Toepasbaar op

• MyWallbox
  • Quasar

Nieuwste softwareversies
Pulsar Plus Commander 2 Copper SB Quasar Pulsar Max Pulsar Pro

Wallbox is always committed to providing the best charging experience to all its customers. Therefore, we are continuously improving our products’ features. Following you will find a repository with all published release notes, with an explanation of all the updates performed.

Deze nieuwe release brengt verbeteringen aan in de MyWallbox-portal.

Hieronder kun je de nieuwste softwareversies van alle laders en de myWallbox-app (iOS en Android) zien.

Om de juiste functionaliteit te garanderen, moet je ze altijd actueel houden.

myWallbox-portal

• Voor beheerders en superbeheerders: Je zult zien dat de gebruikerslijst nu alle gebruikers toont die de uitnodiging nog niet hebben aangenomen.
  • Voor beheerders en superbeheerders: We hebben vernomen dat je, bij het exporteren van een CSV-rapport, het oude veld Totale_kostprijs hebt gemist. We brengen het graag voor je terug! Dit veld toont je de totale kostprijs op basis van het energieverbruik.

Nieuwste softwareversies

Laders

Commander Commander 2 Copper C Copper S Copper SB Pulsar Plus Pulsar Quasar