Release van 10 maart, 2021

Deze nieuwe release brengt verbeteringen aan in de MyWallbox-portal.

Hieronder kun je de nieuwste softwareversies van alle laders en de Wallbox-app (iOS en Android) zien.

Om de juiste functionaliteit te garanderen, moet je ze altijd actueel houden.

Wallbox-portal

• Voor beheerders en superbeheerders: Je zult zien dat de gebruikerslijst nu alle gebruikers toont die de uitnodiging nog niet hebben aangenomen.
  • Voor beheerders en superbeheerders: We hebben vernomen dat je, bij het exporteren van een CSV-rapport, het oude veld Totale_kostprijs hebt gemist. We brengen het graag voor je terug! Dit veld toont je de totale kostprijs op basis van het energieverbruik.

Nieuwste softwareversies

Laders

Commander Commander 2 Copper C Copper S Copper SB Pulsar Plus Pulsar Quasar