Utgivning den 10 mars 2021

• MyWallbox
  • Quasar

Wallbox is always committed to providing the best charging experience to all its customers. Therefore, we are continuously improving our products’ features. Following you will find a repository with all published release notes, with an explanation of all the updates performed.

Den här nya versionen ger förbättringar på myWallbox-portalen.

Nedan finns de senaste programvaruversionerna för alla laddare och myWallbox-appen (iOS och Android).

De bör alltid hållas uppdaterade för att korrekt funktion ska kunna garanteras.

myWallbox-portalen

• För administratörer och superadministratörer: Du kommer lägga märke till att användarlistan nu kommer att lista alla användare som ännu inte har accepterat inbjudan.
  • För administratörer och superadministratörer: Vid export av en CSV-rapport hörde vi att du saknade det gamla Total_Cost-fältet. Nu har vi lagt tillbaka det! Detta fält visar den totala kostnaden enligt energiförbrukningen.

Senaste programvaruversionerna

Laddare

CommanderCommander 2Copper CCopper SCopper SBPulsar PlusPulsarQuasar