Utgivelse 10 mars 2021

Denne nye versjonen gjør Wallbox-portalen bedre.

Nedenfor finner du de nyeste programvareversjonene for alle ladere og Wallbox-appen (iOS og Android).

For å sikre god funksjonalitet, må du alltid holde dem oppdatert.

Wallbox portal

• For administratorer og superadministratorer: Du vil legge merke til at brukerlisten nå vil liste opp alle brukerne som ikke har akseptert invitasjonen ennå.
  • For administratorer og superadministratorer: Når du eksporterte en CSV-rapport, hørte vi at du savnet det gamle Total_Kostnad-feltet. Vi er glade for å bringe det tilbake! Dette feltet viser deg den totale kostnaden i henhold til energiforbruket.

Nyeste programvareversjoner

Ladere

CommanderCommander 2Copper CCopper SCopper SBPulsar PlusPulsarQuasar