Utgivelse 10 mars 2021

• MyWallbox
  • Quasar

Pulsar Plus Commander 2 Copper SB Quasar Pulsar Max Pulsar Pro

Wallbox is always committed to providing the best charging experience to all its customers. Therefore, we are continuously improving our products’ features. Following you will find a repository with all published release notes, with an explanation of all the updates performed.

Denne nye versjonen gjør myWallbox-portalen bedre.

Nedenfor finner du de nyeste programvareversjonene for alle ladere og myWallbox-appen (iOS og Android).

For å sikre god funksjonalitet, må du alltid holde dem oppdatert.

myWallbox Portal

• For administratorer og superadministratorer: Du vil legge merke til at brukerlisten nå vil liste opp alle brukerne som ikke har akseptert invitasjonen ennå.
  • For administratorer og superadministratorer: Når du eksporterte en CSV-rapport, hørte vi at du savnet det gamle Total_Kostnad-feltet. Vi er glade for å bringe det tilbake! Dette feltet viser deg den totale kostnaden i henhold til energiforbruket.

Nyeste programvareversjoner

Ladere

CommanderCommander 2Copper CCopper SCopper SBPulsar PlusPulsarQuasar