Pulsar-oplaadlogbestanden

De oplaadlogbestanden verschijnen niet op de myWallbox-website noch in de Wallbox-app

Om de oplaadstatistieken in de app of de myWallbox-portal te laten verschijnen, moet de Pulsar volledig gesynchroniseerd worden met de Wallbox-app op je telefoon via bluetooth.

Als de oplaadstatistieken nog steeds niet verschijnen, kan je het volgende doen:

1. Download de nieuwste versie van de firmware en zorg ervoor dat je Pulsar is bijgewerkt.
  2. Verwijder de Wallbox-app van je telefoon, download de app opnieuw, maak verbinding met je Pulsar via bluetooth en laat het apparaat synchroniseren met je telefoon.
  3. De lader herstellen. Ga in de Wallbox-app naar: Instellingen > Geavanceerde opties > Herstellen. Laat de Pulsar vervolgens herstellen naar de fabrieksinstellingen. Laad hierna de firmware opnieuw door Instellingen te selecteren en vervolgens te klikken op de pop-up onderaan het scherm, die luidt “Updates zijn beschikbaar voor dit apparaat”.
Updated on 19/02/2020