Pulsar – ladelogger

Ladeloggene ligger ikke ute på nettsiden til myWallbox, ei heller i Wallbox-appen

Pulsar må være synkronisert med Wallbox-appen på telefonen gjennom Bluetooth for at statistikk om lading skal dukke opp i appen eller nettsiden til myWallbox.

Gjør følgende hvis statistikk om lading enda ikke dukker opp:

1. Se etter den nyeste versjonen av firmware og sjekk at Pulsar er oppdatert.
  2. Slett Wallbox-appen fra telefonen, last ned appen på nytt, bruk Bluetooth for å koble til Pulsar slik at enheten synkronisere med telefonen.
  3. Gjenoppretting av laderen. I Wallbox-appen går du til: Innstillinger > avanserte alternativer > gjenoppretting. Så lar du Pulsar gjenopprette fabrikkinnstillingene. Videre laster du inn firmware på nytt gjennom Innstillinger og klikker på vinduet som dukker opp nederst på skjermen. Her står det at «Oppdateringer er tilgjengelige for denne enheten».