Hoe moet je een Wallbox RFID-kaart koppelen/bewerken aan myWallbox-account of een gebruikersaccount?

Je kunt een Wallbox RFID-kaart aan een myWallbox-account koppelen en de RFID-authenticatiemethode gebruiken om toegang te krijgen tot een lader.

Voor RFID-authenticatie moet de oplader toegang tot internet hebben, om de informatie over geautoriseerde gebruikers up-to-date te houden. Merk op dat het een paar minuten kan duren voordat de lader na een wijziging in de myWallbox-instellingen de gebruikersinformatie heeft geactualiseerd.

Alleen Super-Admin en Admin-gebruikers kunnen RFID-kaarten zien en koppelen aan myWallbox-accounts. Gebruikers zien alleen sterretjes in plaats van hun respectieve RFID-kaartnummers.

De Wallbox RFID-kaart van een gebruiker toevoegen of wijzigen

1. Log in op het portal door je inloggegevens in te vullen, of meld jezelf aan als je nog geen account hebt.
  2. Klik op Gebruikers.
  3. Klik op de gebruiker waarvoor je de Wallbox RFID-kaart moet bewerken/toevoegen.
  4. Klik op het tabblad RFID op de nummers om die te bewerken. Voer de 17 cijfers op de Wallbox RFID-kaart van de gebruiker in.

Je vindt de Wallbox RFID-kaartnummers linksonder op de kaart.

1. Klik op Opslaan. Dan wordt het bericht ‘RFID opgeslagen‘ weergegeven dat je RFID-kaartnummers met succes zijn aangepast. De gebruiker kan zichzelf dan met behulp van de aangemelde kaart authenticeren bij de lader.

Je eigen Wallbox RFID-kaart toevoegen of wijzigen

1. Log in op het portal door je inloggegevens in te vullen, of meld jezelf aan als je nog geen account hebt.
  2. Klik op het Profiel-pictogram en daarna op Instellingen.
  3. Scrol omlaag naar de RFID-sectie
  4. Klik op de nummers om ze te bewerken en voer de 17 cijfers van je Wallbox RFID-kaart in.

Je vindt de Wallbox RFID-kaartnummers linksonder op de kaart.

1. Klik op Opslaan. Dan wordt het bericht ‘RFID opgeslagen‘ weergegeven dat je RFID-kaartnummers met succes zijn aangepast. Je RFID-kaart is nu gekoppeld aan je account, zodat je jezelf kunt authentiseren bij je oplader.
Updated on 09/11/2022