Sådan tilføjer/redigerer du et Wallbox-RFID-kort til din myWallbox-konto eller en brugerkonto

Du kan relatere et Wallbox-RFID-kort med en myWallbox-konto og bruge RFID-godkendelsesmetoden til at få adgang til en oplader.

RFID-godkendelse kræver, at opladeren har internetadgang for at holde oplysningerne om autoriserede brugere opdateret. Bemærk, at det kan tage op til 1 eller 2 min. for opladeren at opdatere brugeroplysninger efter en ændring i indstillingerne for myWallbox-portalen.

Kun super-administratorer og administratorer kan se og knytte RFID-kort til myWallbox-konti. Brugere vil kun kunne se stjernemarkeringer i stedet for deres respektive RFID-kortnumre.

Tilføjelse eller ændring af en brugers Wallbox RFID-kort

1. Log ind på portalen ved at udfylde dine brugeroplysninger, eller opret dig , hvis du endnu ikke har en konto.
  2. Klik på Brugere.
  3. Klik på den bruger, som du skal redigere/tilføje Wallbox RFID-kortet for.
  4. Under fanebladet RFID skal du klikke på tallene for at redigere dem. Indtast de 17 cifre på brugerens Wallbox RFID-kort.

Du finder Wallbox RFID-kortnumrene i kortets nederste venstre hjørne.

1. Klik på Gem. Beskeden “RFID gemt” viser, at dine RFID-kortnumre er blevet ændret. Brugeren kan godkende sig for opladeren ved hjælp af det oprettede kort.

Tilføjelse eller ændring af dit eget Wallbox RFID-kort

1. Log ind på portalen ved at udfylde dine brugeroplysninger, eller opret dig , hvis du endnu ikke har en konto.
  2. Klik på ikonet Profil og derefter på Indstillinger.
  3. Rul ned til afsnittet RFID.
  4. Klik på tallene for at redigere dem, og indtast de 17 cifre på dit Wallbox-RFID-kort.

Du finder Wallbox-RFID-kortnumrene i kortets nederste venstre hjørne.

1. Klik på Gem. Beskeden “RFID gemt” viser, at dine RFID-kortnumre er blevet ændret. Dit RFID-kort er nu knyttet til din konto, og du kan godkende din oplader.
Updated on 14/11/2023