Hur du länkar/redigerar ett Wallbox RFID-kort till ditt myWallbox-konto eller ett användarkonto

Du kan länka ett Wallbox RFID-kort till ett myWallbox-konto och använda RFID-autentiseringsmetoden för att komma åt din laddare.

För RFID-autentisering måste laddaren ha internetuppkoppling för att uppdatera informationen om auktoriserade användare. Observera att det kan ta upp till 1 eller 2 minuter för laddaren att uppdatera användarinformationen efter en ändring i myWallbox-portalens inställningar.

Endast Super-Admin- och Admin-användare kan koppla RFID-kort till myWallbox-konton. Användarna kommer endast att se asterisker i stället för sina respektive RFID-kortnummer.

Lägga till eller ändra en användares Wallbox RFID-kort

1. Logga in på portalen med dina inloggningsuppgifter eller registrera dig som ny användare.
  2. Klicka på Användare.
  3. Klicka på användaren som du vill redigera/lägga till Wallbox RFID-kortet.
  4. På fliken RFID, klicka på siffrorna för att redigera dem. Ange de 17 siffrorna på användarens Wallbox RFID-kort.

Du hittar Wallbox RFID-kortnummer på kortets nedre vänstra hörn.

1. Klicka på Spara. Meddelandet “RFID sparades” visas och RFID-kortnumret har sparats. Användaren kan identifiera sig för laddaren med hjälp av det registrerade kortet.

Lägga till eller ändra ditt Wallbox RFID-kort

1. Logga in på portalen med dina inloggningsuppgifter eller registrera dig som ny användare.
  2. Klicka på Profil-ikonen och sedan på Inställningar.
  3. Bläddra ner till RFID-avsnittet.
  4. Klicka på siffrorna för att redigera dem och ange de 17 siffrorna på ditt Wallbox RFID-kort.

Du hittar Wallbox RFID-kortnummer på kortets nedre vänstra hörn.

1. Klicka på Spara. Meddelandet “RFID sparades” visas och RFID-kortnumret har sparats. Ditt RFID-kort är nu kopplat till ditt konto och du kan identifiera dig för din laddare med det.
Updated on 09/11/2022