Dynamic Load Management i enkeltladerinstallationer – aktivering og brugervejledning

Takket være Dynamic Load Management (DLM) kan du måle, hvor meget energi du bruger, og give resten til din bil – slukker du lyset i et rum? DLM justerer automatisk den elektriske strøm og giver den bedst mulige opladningsoplevelse.

Hvis du har brug for at installere DLM i en installation med flere opladere, kan du læse denne vejledning.

2. Installationskrav

Du skal kombinere DLM med en energimåler for at aktivere det for din oplader.

Vælg den energimåler, der er kompatibel med dit elektriske netværk. Kompatible målere er tilgængelige i Wallbox kataloget .

2. Aktivering af DLM

Følg disse trin for at aktivere DLM i en enkelt opladerinstallation:

1. Sørg for, at din Wallbox-oplader og Wallbox-app har den nyeste version (du kan tjekke versionen i din Play Store eller App Store).
  2. Log ind i appen ved at udfylde dine legitimationsoplysninger, eller registrer dig hvis du ikke har en konto endnu.

Hvis din oplader er en Commander 2, kan du også konfigurere DLM direkte på dens touchscreen.

1. Vælg den oplader, du vil aktivere DLM for, og hold dig inden for dens Bluetooth-rækkevidde under de følgende trin. Hvis du endnu ikke har knyttet din oplader til din Wallbox-konto, skal du følge disse instruktioner for at gøre det.
  2. Forbind til din lader med Bluetooth.
  3. Når synkroniseringen mellem din oplader og din app er færdig, skal du gå til Indstillinger.
  4. Klik på Opgraderinger.
  5. Klik på ikonet Dynamic Load Management.
  6. Aktivér DLM-funktionen ved at dreje knappen til ON-position.
  7. I feltet Maks. strøm pr. fase skal du angive hovedafbryderens nominelle strøm eller den abonnerede strøm (i ampere), alt efter hvad der er lavest.
  8. Klik på Accept for at aktivere DLM.

For at opnå korrekt ydelse accepteres kun en maksimal strøm pr. fase på mere end 6 ampere. Hvis du er i tvivl, skal du kontakte Wallbox’ kundeservice.

1. DLM er nu korrekt konfigureret.

Fejlfinding

Hvis DLM ikke kan vælges, skal du følge nedenstående trin:

1. Sluk din lader, og tænd den igen,
  2. Kontrollér, at alle kabler er sat korrekt i,
  3. Kontrollér, om den rigtige kabeltype er brugt,
  4. Kontrollér, om kontakten står korrekt på “T” eller “NT”,
  5. Tjek, om din oplader software er opdateret,
  6. Sørg for, at du er forbundet til din lader via Bluetooth.

Statusvisninger for Commander 2*

*Disse ikoner vises på skærmen på din Commander 2. Ikonerne kan variere afhængigt af firmwareversionen af din oplader.

Updated on 10/06/2024