Nola sortu Pay per Month ordaintze moduko tarifa bat eta zure kargagailuari esleitu?

Zure kargagailua(k) Pay per Month ordaintze moduan ezartzeko, ordaintze tarifak sortu behar dituzu, eta zure kargagailuari esleitu, zure erabiltzaileei fakturazioa bidaltzen hasteko.

Tarifa bat sortu ahal izateko, saioa hasi behar duzu Space-ko Super-Administratzaile gisa, myWallbox Business Plan baterako harpidetza aktiboa izan eta Stripe kontu bat zure Wallbox kontuarekin lotuta eduki behar duzu.

Hileko fakturazio moduan, Pay per charge aukeran bezala, kargatzeko hiru metodoen artean aukeratu ahal duzu, kuota aldagarrietan oinarrituta:

• Kargatzeko denbora kuota (EUR* / Orduko prezioan kargatzen da)
  • Kontsumitutako energia kuota (EUR* / kWh prezioan kargatzen da) – zure kargagailuak MID neurgailua izan behar du kargatzeko metodo hau erabiltzeko.
  • Denbora erreserba kuota (EUR* / Orduko prezioan kargatzen da)

Kuota aldakor honen gainaldean, zerbitzu-kuota finko bat gehi dezakezu, zure erabiltzaileen karga-saio guztietan aplikatuko da (hau kargagailuaren “desblokeatzeko kuota” batekin pareka daiteke).

*Diru mota zure Espazioko konfigurazioaren araberakoa da.

Pay per Month fakturazio tarifa sortzen eta esleitzen

Jarraitu beheko urratsak zure kargagailuari(ei) tarifa bat sortu eta esleitzeko:

1. Hasi saioa myWallbox atarian.
  2. Joan Kargagailuak atalera.
  3. Aukeratu fakturazio tasa eman nahi diozun kargagailua.
  4. Egin klik Ordaintzeko Ezarpenak.
  5. Gaitu Gonbidatuen sarbidea aukera.
  6. (Gomendatua) Blokeo automatikoaren babes-denbora ere ezar dezakezu hemendik; aukera honek automatikoki blokeatuko du kargagailua denbora jakin baten ondoren, baimenik gabeko erabileretatik babesteko.
  7. Aktibatu Pay per Month ordainketako txandakatzeko botoia eta egin klik Tarifak goitibeherako menuan.
  8. Klikatu Sortu tarifa berria, eta Tarifak sortzeko orrira birbideratuko zara.
  9. Eman izena eta konfiguratu zure tarifa berria.
  10. Klikatu Gorde.
  11. Orain zure tarifa esleituta dago zure kargagailu(et)an / kokapene(t)an.

Zure tarifak kudeatzen

Aurreko urratsetan aipatu bezala, zure tarifa guztiak kudeatu ahal dituzu horretarako eskaitzen den Ordainketak > Tarifak esparruan.

Hemen zure tarifa guztiak, haien propietateak (kuota aldakorra, prezioa, …) ikus ditzakezu, eta begirada batean esleituta dauden egiaztatu dezakezu. Era berean esparru honetan tarifa berriak sortu, ezabatu edo aldatu ahal dituzu zuzenean.

Updated on 21/04/2022