Aktivering af V2H (Vehicle to Home)

Med V2H (Vehicle to Home) kan din Quasar forsyne dit hjem eller, eventuelt, en anden bygning, med strøm fra din elbils batteri.

V2H kan ikke bruges samtidig med Eco-Smart.

1. Kompatible Wallbox-opladere

Herunder finder du listen af Wallbox-opladere, der er kompatible med Vehicle to Home:

• Quasar

2. Installationskrav

For at aktivere Vehicle to Home på din Quasar skal du kombinere den med en elmåler.

Blandt nedenstående muligheder skal du vælge den elmåler, der er kompatibel med dit elnet:

• Carlo Gavazzi EM112 version PF.B*
  • Inepro PRO2 eller N1 CT

*Carlo Gavazzi EM112 version PF.B. Version PF.A er ikke kompatibel.

For at finde ud af om du har en B-udgave af Carlo Gavazzi, skal du se på symbolerne på målerens forside.

2. Aktivering af Vehicle to Home

Følg disse trin for at aktivere Vehicle to Home på din Quasar:

1. Sørg for, at din Wallbox-oplader og myWallbox-mobilapp er opdateret til den nyeste version (du kan tjekke versionen i din Play Store eller App Store).
  2. Log ind på myWallbox-appen ved at udfylde dine brugeroplysninger, eller opret dig, hvis du endnu ikke har en konto.
  3. Vælg din lader, og bliv inden for Bluetooth-rækkevidde i hele den følgende proces. Hvis du endnu ikke har relateret din oplader til din myWallbox-konto, skal du følge disse anvisninger.
  4. Opret forbindelse til din oplader via Bluetooth, og vent, indtil forbindelsen er blevet oprettet.
  5. Du skal først aktivere Power Boost for at aktivere Vehicle to Home. Læs artiklen om Power Boost for at se, hvordan du aktiverer funktionen.
  6. Efter korrekt konfiguration af Power Boost, skal du gå videre til Indstillinger.
  7. Tryk på Opgraderinger.
  8. Klik på Vehicle to Home.
  9. Aktiver Vehicle to Home-funktionen ved at flytte kontakten til indstillingen ON.
  10. Under Maks. strøm pr. fase i installationen (i ampere) angives hovedafbryderens nominelle strøm. Den angivne værdi skal være lig med eller større end MAKS. STRØM PR. FASE (i ampere) som indstillet for Power Boost.
  11. Klik på Gem.
    1. [SCENARIO 1] Hvis Maks strøm pr. fase på installationen er større end Power Boost-strømmen, skal du aktivere funktionen Forebyggende afladning. Når du har gjort det, skal du vælge GEM, hvorefter Vehicle to Home vil være konfigureret færdig.
    2.  [SITUATION 2] Hvis Maks. strøm pr. fase under Vehicle to Home er lig med strøm pr. fase i Power Boost, skal du vælge GEM, hvorefter Vehicle to Home vil være aktiveret.
    3.  [SCENARIO 3] Hvis Maks. strøm pr. fase under Vehicle to Home er lavere end strøm pr. fase under Power Boost, kan du ikke gemme denne konfiguration, og der vil blive vist en fejlbesked. For at aktivere Vehicle to Home skal du angive en værdi, der er større end eller lig med strøm pr. fase for Power Boost.

Fejlfinding

Hvis du ikke kan trykke på ikonet for Vehicle to Home, skal du følge trinene herunder:

1. Sluk din oplader, og tænd den igen.
  2. Kontroller, at alle kabler er tilsluttet korrekt.
  3. Kontroller, at den rette type kabel bliver anvendt.
  4. Kontroller, om kontakten står korrekt på “T” eller “NT”.
  5. Kontroller, at din opladers software er opdateret.
  6. Sørg for, at du er forbundet til din oplader via Bluetooth.
Updated on 24/11/2022